Terug

Organisatie

DUO Schilderwerken en Vakopleiding

Het bedrijf is opgericht in 2005 en inmiddels hebben we ons regionaal goed gepositioneerd bij onze klanten. De naam is ontstaan uit de samenwerking tussen man en vrouw en de tweeledige activiteiten binnen het bedrijf.

Waar in het begin beide vennoten actief waren binnen het Schilders Vakonderwijs (MBO) is dat inmiddels verschoven naar en volledige focus op het bieden van schilderwerk in de breedste zin van het woord.

Ons motto is "behandel een klant zoals je zelf behandeld wil worden"

Wij staan voor u klaar met een gepassioneerd team, dat meedenkt met uw wensen en ideeën. Goed opgeleide mensen met hart voor het vak, gevoel voor kleur en oog voor detail. Uiteraard is alles bespreekbaar en proberen we zoveel mogelijk aan te sluiten bij uw persoonlijke wensen.

Of het nu gaat over binnen- of buitenschilderwerk, het verwerken van behang of het spuiten van uw radiatoren, alles is mogelijk!

Uiteraard gaan wij voor kwaliteit door het gebruik van enkel hoogwaardige producten en materialen. Daarnaast hebben wij arbo- en milieuregelgeving hoog in het vaandel, voor u en voor onze medewerkers.

 

lidOVSB

 

Adres
Sint Isodorusstraat 3, 5694AC Son en Breugel
Contact
0499 460814   info@duoschilderwerkenenvakopleiding.nl

DUO Schilderwerken en Vakopleiding