Terug

Organisatie

Da Vivente Hairstyle

Wil je een nieuwe coupe, een andere kleur of stylingadvies? Ons team met enthousiaste specialisten helpt je graag. We verzorgen hair styling voor dames en heren en zijn altijd op de hoogte van de laatste trends. Ons uitgangspunt is een professioneel advies, op basis van jouw wensen en passend bij jouw gezicht, huid en haar. Ook voor een feest- of bruidskapsel ben je bij ons aan het juiste adres. Het eerste advies is altijd vrijblijvend.

 

Het complete plaatje

Een goed gestyled kapsel draagt bij aan een verzorgd uiterlijk, maar misschien wil je meer? Visagie bijvoorbeeld? Of make-up advies zodat je jezelf thuis ook professioneel op kunt maken? We maken samen met jou graag een plan om tot jouw perfecte, complete plaatje te komen. We lakken ook nagels, met Gelcolor OPI, een sterke gellak die tot wel vijf dagen perfect blijft zitten. Daar kun je dus een hele werkweek mee voor de dag komen.

 

Haar- en gezichtsverzorging

Zowel voor het haar als het gezicht werken we met kwaliteitsproducten van toonaangevende merken zoals Oolaboo. De peelings en crèmes die we in de salon gebruiken, verkopen we ook.

lidOVSB

 

Adres
Raadhuisplein 38, 5691AM Son en Breugel
Contact
0499 490645   info@davivente.nl

Da Vivente Hairstyle