Terug

Organisatie

Cv de Dommelsoppers

Het nieuwe carnavalsseizoen lijkt nog erg ver weg, maar er gaat binnenkort weer iedere week getraind worden om de dansen voor volgend jaar op een nog hoger niveau te kunnen presenteren. En daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste jongens en meisjes die het leuk vinden om bij onze carnavalsvereniging te komen dansen. C.V. de Dommelsoppers is een vereniging vol leuke dansers, danseressen en trainsters, en bestaat uit verschillende dansgroepen in de leeftijd vanaf 5 jaar.
Elke groep heeft een eigen begeleidingsteam die de dans zelf samenstelt. Vervolgens wordt met de groep iedere week op dezelfde dag en tijdstip getraind, met slechts één doel: Tijdens diverse carnavalsactiviteiten, zoals 11/11 bal, zittingsavonden en recepties, maar ook op verschillende toernooien de dans presenteren aan het publiek, waarvoor het hele jaar met veel plezier hard voor gewerkt wordt!
Ben jij sportief en lijkt het je leuk en durf jij de uitdaging aan om een van onze dansgroepen te komen versterken? Dan zijn wij op zoek naar jou!
Neem snel contact met ons op, want er zijn slechts een beperkt aantal plaatsen vrij. Dit kan door een mail te sturen naar dommelsoppers.secretariaat@gmail.comen kom naar een van onze trainingen kijken zodat wij al je vragen kunnen beantwoorden.
Bij een carnavalsvereniging als C.V. de Dommelsoppers treden de dansgroepen vaak op de voorgrond, maar dit houdt niet in dat de Raad van Elf minder belangrijk is. Juist Niet! Zij vormen de spil van het jeugdcarnaval, staan altijd aan de zijde van de Jeugdprins en prinses en zonder hen zou het carnaval er heel anders uit zien. De Raad van Elf is verantwoordelijk voor lange polonaises, lol maken en natuurlijk de gezellige carnavalssfeer.
Op hun schouders rust de taak om de stemming erin te houden tijdens het komende carnavalsfeest.
De Raad van Elf komt niet, zoals de dansgroepen, iedere week bij elkaar voor een training, maar vanaf september komen de jongens een paar keer per jaar bij elkaar buiten alle carnavalsactiviteiten om. De ene keer gaan ze bijvoorbeeld voetballen, de andere keer hebben ze coole spelletjes en met mooi weer gaan ze bijvoorbeeld levend stratego spelen in de bossen.
Ben jij tussen 8 en 15 jaar en wil jij een gegarandeerd gave carnaval?
Voor informatie of aanmelding voor de Raad van Elf bij C.V. de Dommelsoppers kun je contact opnemen via het secretariaat: dommelsoppers.secretariaat@gmail.com

Adres
5691AA Son en Breugel
Sociale media
FaceBook   Twitter

Cv de Dommelsoppers