Terug

Organisatie

Beauty Point - Ellen van Kemenade


Natuurgeneeskundig en Orthomoleculair therapeut (Huid en Laserspecialisatie).
 
Gezond en fit worden op een natuurlijke manier.
Beauty Point Praktijk voor Huid en Gezondheid is al meer dan 30 jaar een van de specialisten op het gebied van huidproblemen. De huid is een afspiegeling van je algehele gezondheid, en veel huidproblemen ontstaan als gevolg van een onbalans in het lichaam. In plaats van tijdelijke symptoombestrijding helpt Beauty Point zoeken naar de oorzaak van huidklachten en andere gezondheidsproblemen. Door de bron aan te pakken, kunnen klachten sterk verminderen of zelfs helemaal verdwijnen.

Het symptoom is zelden het èchte probleem. Vaak ligt de oorzaak in voeding en lifestyle. Voedings- en lifestyleadviezen eventueel met ondersteuning van voedingssupplementen, kunnen huidproblemen en andere gezondheidsklachten helpen voorkomen, verminderen of genezen. Beauty Point Praktijk voor Huid en Gezondheid onderscheidt zich door haar holistische aanpak, via de unieke en effectieve combinatie van schoonheidsverzorging, natuurgeneeskunde en orthomoleculaire therapie. 

Eigenaresse Ellen van Kemenade beschikt niet alleen over een jarenlange en uitgebreide ervaring die ze via regelmatige (bij)scholing up-to-date houdt, ze werkt met gecertificeerde, professionele apparatuur en hoogwaardige producten, waardoor Beauty Point Praktijk voor Huid en Gezondheid garant staat voor effectieve behandelingen.

Beauty Point biedt een gevarieerd aanbod aan behandelingen, consulten en ondersteunende producten die samen leiden tot een positief resultaat. Het doel is om samen actief aan de slag te gaan zodat jij je beter gaat voelen, om je gezondheid en vitaliteit te optimaliseren waardoor je letterlijk weer gaat stralen! Daar heb je zelf meer invloed op dan je denkt.

Beauty Point Praktijk voor Huid en Gezondheid is aangesloten bij brancheverenigingen ANBOS, SKIN, MBOG en VBAG Afhankelijk van de polisvoorwaarden en eventuele aanvullende verzekeringen, vergoeden veel zorgverzekeraars de behandelingen en trajecten geheel of gedeeltelijk. Kijk je polis hierop na!

 

lidOVSB

 

Adres
Oranjestraat 11, 5691TJ Son en Breugel
Contact
0499-476358   info@beautypoint-son.nl

Beauty Point - Ellen van Kemenade