Terug

Organisatie

Bazanta: Haptonomie - Massagetherapie - MNRI

Hulp voor kinderen en volwassenen die vastlopen binnen leren, gedrag, op fysiek en/of psychisch gebied.

Bazanta

Bazanta staat voor `gronding` en `basis`. Iets dat vaak verdwijnt als klachten ontstaan, gedachten in je hoofd overheersen of als er sprake is van een grote verandering in je leven.
Bij Bazanta helpt Manon je om zicht te krijgen op (onbegrepen) klachten en mogelijkheden om weer lekker in je vel te zitten.
Behandelingen kunnen preventief zijn, een herstel-/ontwikkelingstraject of het leren omgaan met een situatie. Mogelijkheden zijn er voor iedereen die ouder is dan 2 jaar.

Aanbod:

Haptonomie

Met haptonomie krijg je zicht op je patronen in denken, doen en voelen. Via ervaringen leer je de signalen van je lichaam beter verstaan. Klachten worden kansen en balans kan terugkomen.

Massagetherapie

Een apk voor je lichaam of herstel in verband met fysieke klachten? Beide is mogelijk.
Op basis van massagetherapie ontstaat ruimte in je lijf waardoor bewegingsvrijheid toeneemt.
De aanraking is zachter of juist stevig, maar altijd afgestemd op jou en wat nodig is.

MNRI

De ontwikkeling als mens start in de baarmoeder. Er is dan nog geen bewust brein die vertelt wat er gedaan moet worden; dat 2 handen wel handig zijn, of een lever of 10 tenen. En hoe je die dan moet gebruiken.
Dit gebeurt allemaal reflexmatig. Ook de rest van onze ontwikkeling start vanuit de reflexen. Denk bijvoorbeeld aan het leren lopen, rustig op een stoel zitten en later ook cognitieve vaardigheden.
Vroeg of laat in ons leven kunnen door fysieke of mentale (traumatische) ervaringen verstoringen ontstaan. Het lichaam gaat in de bescherm- en overleefstand. Reflexen zijn te actief of juist inactief. Dit heeft op zijn beurt weer invloed op gedrag, emoties en prestaties op school/werk.
Met behulp van MNRI kunnen we onderzoeken of er reflexen verstoord zijn, zo ja welke reflexen dit zijn en kunnen we werken aan het herstel ervan. Energie zal terug komen en je lijf wordt weer van jou.

Contact:

Wil je meer informatie of een afspraak maken?
Neem vrijblijvend contact op.

Manon Houtman

Adres
Rhônelaan 66, 5691RB Son
Contact
T: 06-47640511   info.bazanta@gmail.com

» Locatie 2: Huisartsenpraktijk Rijnlaan, Rijnlaan 2, 5691 JH Son
Bazanta: Haptonomie - Massagetherapie - MNRI