Terug

Organisatie

ADHD DE BAAS - Mischa Brugmans

JIJ BENT MEER DAN JOUW AD(H)D EN JOUW AD(H)D IS MEER DAN IN EERSTE OOGOPSLAG ZICHTBAAR IS.

Sinds de start van mijn werkend leven in de hulpverlening, liggen de mensen met AD(H)D mij het beste. Het gevoel voor rechtvaardigheid, het snelle denken (vol associaties), de puurheid, de humor; allemaal ingrediƫnten voor hele leuke mensen. Tegelijkertijd heb ik vaak gezien dat de onbegrip voor zichzelf en van anderen bijdragen aan het gevoel niet goed genoeg te zijn. Met alle frustraties van dien.

Mijn naam is Mischa Brugmans. Mijn missie is om mensen die te maken hebben met AD(H)D te helpen om het anders werken van het AD(H)D brein positief te kunnen inzetten in hun leven.
Hiervoor heb je nodig;

Kennis; Wat is AD(H)D eigenlijk precies? Welke lagen horen hierbij? Wat is de gevolgschade van onbehandelde AD(H)D? Welke positieve eigenschappen vloeien hier ook uit voort?
Inzicht; Welke symptomen zorgen nu voor de grootste problemen? Wat is de interactie tussen jou en de mensen om jou heen?
Acceptatie; Je zult het toch echt moeten doen met een aantal eigenschappen, daar valt niets aan te veranderen. Het is belangrijk dat je dat zelf accepteert, maar ook de mensen om jou heen. Wat heb je daarvoor nodig?
Beheersen; Welke andere keuzes kan je maken, waardoor je minder last hebt van je AD(H)D? Wat kunnen anderen om jou heen anders doen, waardoor het in de relatie makkelijker wordt? Hoe kan je de positieve kanten van je anders werkend brein benutten?

Bij mij kun je terecht voor coaching en begeleiding van ADHD voor jou als individu, maar ook voor (een deel van) het gezin. Ook relatietherapie gericht op de invloeden van de AD(H)D kenmerken op de relatie is mogelijk. Dit doe ik online of bij jou thuis, in de omgeving Son en Breugel/ Eindhoven.

Daarnaast organiseer en geef ik informatiebijeenkomsten en trainingen over (hoe om te gaan met) AD(H)D.

 

Adres
5691BB
Contact
06-81561004   adhddebaas@gmail.com

ADHD DE BAAS - Mischa Brugmans