Disclaimer


De gegevens op deze website zijn uitsluitend bedoeld als:
- hulpmiddel voor de bewoners en diverse zorg- en hulpverleners van de gemeente Son & Breugel om eenvoudig de gewenste hulp/begeleiding te vinden
- en ter verstrekking van algemene informatie over de werkzaamheden/dienstverlening van diverse hulpverleners werkzaam in deze gemeente.
 
De inhoud van deze website is zorgvuldig samengesteld, maar toch is het niet uitgesloten dat bepaalde informatie bijstelling behoeft of na verloop van tijd verouderd of niet meer correct is. Aan de op deze vermelde info kunnen dan ook op geen enkele manier rechten worden ontleend. Stichting De Kaart Son & Breugel heeft het recht om de informatie op deze website zonder voorafgaande aankondiging te wijzigen.
 
Stichting De Kaart Son & Breugel aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuiste of onvolledig informatie. Daarnaast aanvaardt Stichting De Kaart Son & Breugel geen enkele aansprakelijkheid ten gevolge van de aan u geleverde werkzaamheden/dienstverlening van de diverse hulpverleners die worden vermeld op deze website.